Produse pentru acid lactic 81 (4)

Acid citric

Acid citric

Acidul citric se găsește în mod natural în fructele citrice, dar poate fi, de asemenea, produs. Acidul citric industrial este obținut în principal prin fermentație sau reacție chimică. Această din urmă metodă este utilizată în aproximativ 90% din producția mondială și implică fermentația folosind enzime și tulpini de microorganisme, cel mai frecvent Aspergillus niger. Acidul citric are capacitatea de a stabiliza emulsii și de a preveni separarea grăsimilor. Produsul final este disponibil sub formă de pulbere sau granule ca acid citric anhidru.
Acid Ascorbic (Vitamina C/E300)

Acid Ascorbic (Vitamina C/E300)

Vitamina C (cunoscută și sub denumirea de acid ascorbic sau acid L-ascorbic) este responsabilă pentru numeroase procese metabolice din organism. Aceasta intervine în metabolismul carbohidraților, proteinelor și grăsimilor, precum și în sinteza hemoglobinei, a eritrocitelor și a anumitor hormoni. Vitamina C există sub formă oxidată sau redusă sub formă de acid L-ascorbic. Este foarte sensibilă la distrugere, în principal din cauza luminii și a căldurii.
Acid Ascorbic (Vitamina C/E300)

Acid Ascorbic (Vitamina C/E300)

Vitamina C (cunoscută și sub denumirea de acid ascorbic sau acid L-ascorbic) este responsabilă pentru multe procese metabolice din organism. Intervine în metabolismul carbohidraților, proteinelor și grăsimilor, precum și în sinteza hemoglobinei, eritrocitelor și anumitor hormoni. Vitamina C există sub formă oxidată sau redusă ca acid L-ascorbic. Este foarte susceptibilă la distrugere, în principal din cauza luminii și căldurii.
Acid citric

Acid citric

Acidul citric se găsește în mod natural în fructele citrice, dar poate fi, de asemenea, fabricat. Acidul citric industrial este produs în principal prin fermentație sau prin reacție chimică. Această ultimă metodă este utilizată în aproximativ 90% din producția mondială și implică fermentația cu enzime și tulpini microbiene, cel mai frecvent Aspergillus niger. Acidul citric are capacitatea de a ajuta la stabilizarea emulsiilor și previne separarea grăsimilor. Produsul final este disponibil sub formă de pulbere sau granule ca acid citric anhidru.